Un an de la lansarea cartii Vina

In urmă cu un an îmi împlineam un vis. Ajungi să înțelegi bine aceste cuvinte abia atunci când le trăiești pe propria-ți piele. A-ți împlini un vis este întruchiparea tuturor speranțelor crescute în tine pe parcursul vieții cu teamă și prea puțină îndrăzneală, a acelor frânturi de gânduri care nu te lasă să nu te-ntrebi „cum ar fi dacă?”, a acelor dorințe care nu dispar de-a lungul anilor, ci doar se așează mai bine, mai firesc.

938A9856

Pe 9 mai 2015 lansam primea mea carte, Vina. Îi aveam lângă mine pe toți cei pe care mi-i doream. Visul prindea viață, iar de atunci am continuat să trăiesc în el ca-ntr-o bulă magică. În doar trei luni de la lansare primul tiraj s-a epuizat, tipărindu-se al doilea tiraj. Iar pe 3 martie, fix de ziua internationala a scriitorilor, am aflat că „Vina” a fost aleasă să participe la Festival du premier Roman” de la Chambéry.

938A9832

Această carte m-a deschis către oameni, iar pe ei i-a adus spre mine. De la lansare și până acum am trăit întrebându-mă ce-am făcut să merit toată această ploaie de bunăvoință, simpatie și încredere pe care mulți prieteni, cunoscuți sau cititori pe care nu i-am văzut în viața mea  au trimis-o spre mine prin toate modurile cu putință. Le mulțumesc cititorilor mei, oriunde s-ar afla și le trimit gândurile mele pline de recunoștință. Fără ei, „Vina” ar fi rămas doar o poveste așternută pe hârtie.

Dar pentru ca toate aceste lucruri să fi fost posibile a fost nevoie de încrederea unor oameni care au decis să-mi dea o șansă.  Întotdeauna de aici pornește totul. Mulțumesc Virginia pentru tot ce ai adus în viața mea! Mulțumesc întregii echipe de la editura Trei!

938A0002 - Copy (2)

 

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!