6 pachete de cărți pentru toate gusturile, pe care trebuie să le comanzi de Black Friday

pachete carti black friday

De Black Friday, marile platforme de cărți din România practică reduceri de care trebuie neapărat să profiți. În selecția de mai jos vei descoperi cărți pentru toate gusturile, de autori români sau străini, perfecte pentru cititori de toate vârstele.

  1. Pachet Seria Fabian Risk, Stefan Ahnhem, Set 3 carti

Victima fără chip

Inspectorul criminalist Fabian Risk a părăsit Stockholmul împreună cu soția să, Sonja, și cei doi copii ai lor, pentru a începe o viață nouă în orașul natal, Helsingborg. Deși și-a planificat o vacanță de șase săptămâni înainte de a începe lucrul la noul loc de muncă din cadrul Brigăzii Omucideri a poliției, după doar câteva ore de la sosire este rugat să investigheze o crimă de o violență extremă. Corpul lui Jörgen Pålsson, unul dintre colegii de clasa ai lui Risk, a fost descoperit cu ambele mâini tăiate. Curând sunt găsite cadavrele altor colegi, iar Risk se vede angrenat într-o cursa contracronometru: vor putea prinde criminalul înainte că acesta să ucidă întreagă clasa?

Al noulea mormânt

În cea mai friguroasă zi a anului, ministrul suedez al justiției dispare fără urmă pe drumul dintre parlament și propria mașînă. În aceeași noapte, o celebritate daneză găsește un străîn care se ascunde în casă ei de la nord de Copenhaga. Cadavrul sau este descoperit nu după mult timp.
Curând sunt gășiți alți morți, tuturor cadavrelor lipsindu-le diferite părți ale corpului. Pe măsură ce inspectorul criminalist Fabian Risk și omologul sau danez Dunja Hougaard încearcă să pună cap la cap informațiile existente, sunt tarați într-o conspirație mai teribilă decât și-ar fi putut imagina.

Minus optsprezece grade

O urmărire în mare viteză cu mașinile se încheie cu o tragedie, în timp ce una dintre mașini plonjează de pe cheiul din portul Helsingborg. Pe scaunul șoferului se află unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din domeniul IT din Suedia. Primele indicii duc cu gândul la un accident, dar o examinare mai atentă a cadavrului arată că acesta a fost înghețat. Mai ciudată însă este dată morții: cu două luni înainte de accidentul din port.
Au trecut doi ani de la evenimentele din Victima fără chip. Fabian Risk a profitat de liniștea de la serviciu pentru a se concentra asupra familiei, în timp ce, peste strâmtoare, în Danemarca, Dunja Hougaard a îmbrăcat încă o dată uniformă, de această dată că polițist. Când o persoană fără adăpost este omorâtă în mod brutal în bătaie, Dunja nu se poate abține și începe o anchetă proprie. Curând, indiciile o poartă în Suedia și la Helsingborg, unde Risk investighează cazul bizar al milionarului înghețat.

Comandă pachetul de AICI!

2. Pachet Carti Camelia Cavadia – 3 carți

Vina este un roman despre povara fericirii (chiar aşa!) şi chinul permanent al demonicului de a surpa – prin patologia patimii oarbe – iubirea curată, armonia conjugală, farmecul divin al copilăriei şi nobila condiţie de părinte.” – Dan C. Mihăilescu

Măștile fricii este o carte despre modul în care traumele din copilărie ajung să ne domine și să sufoce maturitatea. O poveste care probabil reprezintă realitatea multor familii de aici și de aiurea: amprenta lăsată asupra viitorului unui copil de un părinte autoritar, violent și incapabil să își depășească neputințele. O istorie a metamorfozei unei personalități abuzate de violență și frică, o privire emoționantă asupra maternității înăbușite de stereotipuri și a unei iubiri care putea să fie perfectă, dacă protagoniștii săi ar fi trăit prezentul (clipa).

Purgatoriul îngerilor este documentul emoționant al unei lumi a copiilor dispăruți. Un document al infernului și al purgatoriului pe care acești îngeri căzuți fără voia lor sunt nevoiți să-l parcurgă. Tocmai astfel de documente îți dau speranța că literatura înseamnă, totuși, mai mult decât un joc estetic. Mă bucur mult, așadar, că o astfel de carte e posibilă.” – Radu Vancu

Comandă pachetul de AICI!

3. Elena Ferrante – Tetralogia Napolitana – 4 Volume

Tetralogia Napolitană, scrisă de Elena Ferrante, conține 4 Volume:

1. Prietena mea geniala

2. Povestea noului nume

3. Cei care pleaca si cei care raman

4. Povestea fetitei disparute

Încă de la apariția romanului Prietena mea genială, care deschide Tetralogia Napolitană, faima Elenei Ferrante a crescut enorm. Este considerată una dintre autoarele contemporane cele mai convingătoare, o stilistă desăvârşită, cu o intuiție artistică ieşită din comun, care a câştigat admirația mai multor scriitori celebri – Jhumpa Lahiri, Elizabeth Strout, Claire Messud – şi a unor critici importanți: James Wood, John Freeman, Eugenia Williamson etc. Dar fără îndoială, primirea cea mai călduroasă a avut-o din partea cititorilor, care au descoperit o autoare care vorbeşte într-un stil plin de frumusețe şi forță despre sentimentul de apartenență la un loc, despre relațiile umane, dragoste, familie şi prietenie.

Comandă pachetul de AICI!

4. Pachet seria AFTER de Anna Todd – 5 Volume + Semn de carte

Pachetul seria AFTER de Anna Todd conține:

1. Dupa ce ne-am intalnit

2. Dupa ce ne-am certat

3. Dupa ce ne-am indragostit

4. Dupa ce am gasit fericirea

5. Inainte de noi

6. Semn de Carte

Domnul Darcy si Lizzy Bennett din vremurile noastre…

AFTER a adunat peste 1 miliard de fani online și a fascinat cititorii din întreaga lume.

Comandă pachetul de AICI!

5. Pachet de autor Evgheni Vodolazkin – 3 Volume

Pachet de autor conține 3 cărți scrise de Evgheni Vodolazkin:

1. Laur

2. Soloviov si Larionov

3. Aviatorul

Comandă pachetul de AICI!

6. Set 4 carti AGNES MARTIN-LUGAND

Oamenii fericiți citesc și beau cafea – Agnes Martin-Lugand

A plecat din Paris să se uite pe sine. Dragostea pe care o va întâlni va schimbă totul.
Povestea lui Diane începe în mod brutal cu moartea soțului și a fetiței sale, eveniment care o aruncă în cea mai cumplită depresie. Totul se oprește în loc, în afară de inima ei, care continuă să bată. Cu încăpățânare. Dureros. Zadarnic.
Când cel mai bun prieten și asociat în mică afacere cu o cafenea literară la Paris, Felix, îi propune o călătorie că început pentru o nouă viață, Diane alege să îndeplinească o mai veche dorința a fostului ei soț și se refugiază departe de lume, într-o mică așezare din Irlanda.
O întâlnire neașteptată cu un bărbat taciturn o face pe Diane să vadă din nou lumea cu încredere și cu forță regăsită.

Îmi pare rău, sunt așteptată – Agnes Martin-Lugand

Yaël trăiește doar pentru muncă ei. Interpreta de excepție la o agenție renumită, își împarte timpul între întâlniri și cine de afaceri.
Nu știe ce înseamnă o vacanță, e dependență de adrenalină. Nu renunta niciodată la ținută ei office și la pantofii cu tocuri înalte. Își vede rar familia și prietenii, care își fac griji pentru ea. Nu ține cont de sfaturi, pentru că simte că a făcut alegerea potrivită, animată de dorința neclintită de a reuși.

Până când îl întâlnește pe Marc, cel mai bun prieten al sau din studenție, și viață ei, atât de bine organizată, sare în aer.

Trecutul o ajunge din urmă și Yaël descoperă că fericirea și succesul personal par a fi incompatibile…

Un român emoționant despre alegerile pe care le facem în viață.

Viață e ușoară, nu-ți face griji – Agnes Martin-Lugand

Întoarsă din Irlanda, Diane este hotărâtă să înceapă o viață nouă la Paris. Cu ajutorul prietenului sau, Félix, redeschide cafeneaua literară „Oamenii fericiți citesc și beau cafea”, oază ei de liniște. Acolo îl întâlnește pe Olivier.

Un bărbat blând și atent, care înțelege refuzul ei de a deveni din nou mama, după pierderea cumplită pe care a suferit-o. Dar o întâmplare neașteptată o bulversează pe Diane și îi spulberă toate certitudinile.

Va avea ea oare curajul de a-și construi un nou cămin?

Fericirea îmi scapă printre degete, Agnes Martin – Lugand

Încă din copilărie, Iris a fost pasionată să creeze haine, să le dea viață prin magia cusutului – nimic nu o poate face mai fericită. Dar părințîi ei nu i-au împărtășit ambiția de a deveni creatoare de modă, pe care o considerau doar un capriciu. Iar Iris cu durere în suflet, s-a resemnat.
Astăzi, tânăra se sufocă într-un orășel de provincie, soțul o neglijează, iar viață pare să i se fi oprit în loc. Dar dezvăluirea unui cumplit secret de familie o îndeamnă pe Iris să-și ia viață în mâini. Nu renunta la pasiunea ei și se înscrie la o școală de haute couture din Paris, unde o întâlnește pe Marthe, muza și mentor, tulburătoare și autoritară…
Portretul convingător al unei femei în căutarea propriei identități, “Fericirea îmi scapă printre degete” ne atrage într-o aventură amețitoare de care, asemenea lui Iris, cititorului îi va fi greu să se elibereze.

Comandă pachetul de AICI!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!