Concurs – Cel mai iubit roman de dragoste

Care este romanul de dragoste care v-a placut cel mai mult si de ce?

Incepind de astazi, 1 februarie, pina pe 13 februarie pe www.carticusuflet.ro avem concurs!  Pe 14 februarie vom afla numele cistigatorului  concursului “Cel mai iubit roman de dragoste”, de altfel, si primul concurs organizat de carti cu suflet.

wood-bath-caddyToti cei care vor trimite un text despre romanul de dragoste care le-a placut cel mai mult si motivul pentru care aceasta este povestea lor preferata intra in cursa pentru cistigarea  romanului “Viata incepe vineri” de Ioana Pârvulescu si a volumului de poezii “Debaraua cu simturi” de Ciprian Măceșaru, ambele cu dedicatia autorilor. Fie ca are citeva randuri sau se intinde pe un spatiu mai intins, orice text trimis pe adresa de mail camic7@gmail.com pina pe 13 februarie, inclusiv, ii poate aduce autorului premiul oferit de carticusuflet.ro, prin bunavointa Librariei Bastilia careia ii multumesc inca o data pe aceasta cale pentru sustinere.

Autorul celui mai frumos si original text va putea intra in posesia celor doua carti, iar textul lui va fi publicat in intregime pe carticusuflet.ro pe data de 14 februarie, chiar de Ziua Indragostitilor.

Sa iubim cartile! Succes tuturor participantilor!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!