Cartea în așteptare, o campanie socială și culturală a Grupului editorial ALL  la Târgul Internațional Gaudeamus 2015

rsz_2rsz_afis_cartea_in_asteptare-l1După ce anul trecut 348 de cărți au fost donate la Bookfest 2015 în cadrul primei ediții a campaniei Cartea în așteptare, editura ALL lansează acum, la a XXII-a ediție a Târgului Internaţional Gaudeamus, cea de-a doua ediție a campaniei. Cei care vizitează standul ALL de la Gaudeamus în perioada 18-22 noiembrie 2015 pot cumpăra o carte care le place, plătind doar jumătate din preț, cu condiția să o lase la raftul special amenajat, în așteptarea cititorului potrivit.

Cartea în așteptare este un proiect care încurajează lectura și cultivarea interesului pentru cărți în rândul tinerilor.

Nu toți cei care vor să citească au bani de cărți. De aceea, Grupul editorial ALL le oferă cititorilor darnici prilejul de a-i ajuta pe elevi și studenți să descopere bucuria lecturii.

Dăruieşte bucuria lecturii @Gaudeamus!

  1. Alege o carte care îţi place din standul ALL @Gaudeamus.
  2. Plăteşte jumătate din preţul de stand la casă.
  3. Las-o în raftul Cartea în aşteptare special amenajat în standul ALL.

Elevii și studenții se vor bucura de cărțile din acest raft.

 

Cărțile donate  își vor aștepta cititorii începând de miercuri, 20 mai, la standul ALL de la Gaudeamus (Pavilion Central, Romexpo).

La finalul Târgului, cărțile rămase în raftul Cartea în așteptare vor fi donate bibliotecii Colegiului Național “Gheorghe Lazăr” din București.

 

Luni voi alege și eu o carte pentru raftul în așteptare. Vă dau de știre la ce carte m-am oprit.

 

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!