Femeile si primavara sarbatorite cu carti de editura Litera

Campanie 1-8 Martie pentru companiiPentru că primăvara și feminitatea își fac loc atât de frumos în universul cărților, Litera aduce mărțișoare și daruri speciale cititoarelor sale cu ocazia zilelor de 1 și 8 Martie. Fie că ești la birou, că te plimbi cu taxiul sau cu metroul sau că savurezi un ceai, Litera este lângă tine pentru a celebra venirea primăverii și Ziua Femeii cu o carte cadou.

Între 1 și 8 Martie bărbații din companii sunt provocați să scrie pe pagina de Facebook Editura Litera cât de speciale sunt colegele lor, în cadrul campaniei Cele mai prețuite femei primesc cele mai frumoase cărți! Mesajele cele mai interesante vor fi premiate cu cărți pentru toate femeile din companie și papioane pentru gentlemenii care au preluat inițiativa.

Pe 1 Martie, cine a urcat în Taxiul cu bomboane și-a făcut ziua mai frumoasă, primind o carte în dar. Pe 8 Martie este rândul MERIDIAN TAXI să ofere doamnelor și domnișoarelor norocoase o carte, în cadrul campaniei De ziua ta, MERIDIAN TAXI îți oferă LITERAtură în dar.

Călătoria cu metroul se transformă și ea pe 8 Martie într-un prilej de a sărbători Femeia. Editura Litera și revista Unica, cu sprijinul Metrorex, oferă femeilor care circulă pe magistralele 1 și 2 o carte și o revistă cadou.

Tot o carte în dar au primit clientele ceainăriei Joie de Vivre pe 1 Martie și vor continua să primească și pe 8 Martie. Ceaiul și lectura sunt prietene bune!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!