Elefant.ro lansează American Black Friday! Ai o noua serie de reduceri masive la carți

Nu ai reușit să profiți de reducerile de Black Friday? Timpul nu este pierdut! Elefant.ro a lansat astazi campania de discounturi American Black Friday. Cele mai vândute și apreciate cărți sunt acum la reducere pe site-ul lor.

  1. Barack Obama – Pământul Făgăduinței

Într-un stil original, Barack Obama istorisește în PĂMÂNTUL FĂGĂDUINȚEI povestea odiseei sale neverosimile de la un tânăr aflat în căutarea propriei identități la liderul lumii libere, descriind prin amănunte deosebit de intime atât educația să politică, cât și momentele cruciale din primul mandat al președinției sale istorice – o perioada de frământări și de transformări profunde.

Obama relatează de o manieră emoționantă și foarte personală cum s-au scris pagini întregi de istorie și îi poartă pe cititori într-o călătorie irezistibilă, pornind de la cele mai timpurii ambițîi politice ale sale, la victoria în prima rundă din alegeri în Iowa, care a reprezentat un punct de cotitură și care a demonstrat forță activismului la firul ierbii, până la noaptea istorică din 4 noiembrie 2008, când a fost ales al 44-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, devenind primul afro-american care ocupă cea mai înalta funcție în stat.

Reflectând la perioada în care a fost președinte, ne prezintă atât o analiză unică și minuțioasă a influenței uluitoare și a limitelor puterilor prezidențiale, cât și o înțelegere remarcabilă a dinamicii politicii partizane din SUA și a diplomației internaționale. Obama aduce cititorii înăuntrul Biroului Oval și în Sala situațiilor speciale și îi poartă prin Moscova, Cairo, Beijing și prin alte astfel de locuri îndepărtate.

Suntem martorii intimi ai gândurilor sale în timp ce-și formează cabinetul, se lupta cu o criză economică globală, îl evaluează pe Vladimir Puțîn, urnește munții din loc că să se asigure că Legea serviciilor medicale va fi adoptată, își înfruntă generalii cu privire la strategia Statelor Unite în Afghanistan, abordează reforma de pe Wall Street, gestionează situația iscată de incidentul devastator de la Deepwater Horizon și autorizează Operațiunea Neptune’s Spear, care duce la moartea lui Osama bin Laden.

PĂMÂNTUL FĂGĂDUINȚEI este o relatare deosebit de intimă și de introspectivă – povestea unui om care a pus pariu cu istoria, credință unui organizator al comunității, testată pe scenă mondială. Obama vorbește cu franchețe despre cum a împăcat candidatura la fotoliul prezidențial că afro-american în care își pusese speranțele o generație îmbărbătata de mesaje de “speranța și schimbare”, cu provocările de ordin moral pe care le presupun deciziile de mare miza ce trebuie luate.

Achiziționează cartea de AICI!

2. Dale Carnegie – Secretele succesului

Dale Carnegie spunea că “succesul înseamnă să obții ceea ce vrei, iar fericirea înseamnă să vrei ceea ce ai obținut”.

Dar ce anume își doresc oamenii?
Ei bine, de cele mai multe ori, e vorba despre o carieră, prieteni de încredere, o familie iubitoare, un trăi decent… și altele asemenea. Desigur, motivele pentru care un om își dorește ceva anume sunt complet personale, însă metodele prin care își poate atinge obiectivul sunt general valabile. Iar metodele propuse în cartea de față au fost testate de peste 30 milioane de cititori de pe cinci continente, pe parcursul a trei sferturi de secol. Volumul de față a ajuns, cu timpul, să fie cea mai bine vândută carte motivațională publicată vreodată.

Dale Carnegie – Secretele Succesului

Achiziționează cartea de AICI!

3. James Dashner – Jocul vieților

Pentru Michael, să se cufunde în Somn era distractiv. VirtNetul era un amestec de tehnologie de ultima ora și jocuri ultrasofisticate, asigurând experiențe fizice și mentale complete.

elefant.ro


Acum, de câte ori se cufundă în Somn, Michael își riscă viață.
S-a terminat cu jocurile. VirtNetul a devenit o lume a consecințelor letale, iar Kaine e tot mai puternic pe zi ce trece. Doctrina Mortală planul strategic al lui Kaine aproape că a fost realizată și, puțîn câte puțin, granița dintre virtual și real se estompează. Succesul lui Kaine ar însemna dominația virtualului asupra lumii întregi.


Se pare că Michael și prietenii săi sunt singurii care mai pot pune lucrurile la loc în matcă lor firească… numai că Michael trebuie să afle cine îi este cu adevărat prieten și cine nu.

James Dashner – Jocul vieților

Comandă cartea de AICI!

4. Alex Michaelides – Pacienta tăcută

Viață Aliciei Berenson este aparent perfectă. Pictoriță renumită căsătorită cu un fotograf de modă, ea trăiește într-o casă superbă, cu vedere spre parc, într-una dintre zonele cele mai dorite din Londra. Într-o seară, soțul ei Gabriel se întoarce acasă târziu de la o ședința foto, iar Alicia îl împușcă de cinci ori în față și apoi rămâne tăcută mai mulți ani.

Refuzul Aliciei de a vorbi sau de a da orice fel de explicații transformă o tragedie domestică în ceva mult mai teribil, un mister care captează imaginația publică și o face pe Alicia celebra. Prețul tablourilor sale crește astronomic, iar ea, pacienta tăcută, este ascunsă de tabloide și de lumina reflectoarelor la The Grove, un spital psihiatric de maximă securitate din nordul Londrei.

Theo Faber este un psihoterapeut care a așteptat multă vreme oportunitatea de a lucra cu Alicia. Hotărârea lui de a o face să vorbească și să dezvăluie misterul motivului pentru care și-a împușcat soțul îl poartă pe un drum plin de primejdii – o căutare a adevărului care amenință să-l distrugă…

Pacienta tăcută este un thriller psihologic șocant despre un act de violență extrem al unei femei împotriva soțului ei și despre un terapeut obsedat de descoperirea motivului din spatele acestui act…

Alex Michaelides – Pacienta Tăcută

5. Dalai Lama – Cartea Înțelepciunii

Orice om năzuiește să aibă parte în viață de iubire, de înțelegere și de compasiune. Mai mult, își dorește să înțeleagă natură umană – cine este el, cine sunt ceilalți?

Sfinția Să Dalai Lama, liderul spiritual al poporului tibetan, oferă fiecăruia dintre noi un sfat de care, cu siguranță, avem nevoie. E undeva scris în această cărțulie. Trebuie doar căutat cu atenție.
Esențele țări se țin în sticluțe mici. Așa și mesajele înțelepte. Le găsești în paginile unei cărticele pe care o poți lua cu ține oriunde și oricând. La orice pagină ai deschide-o te va inspiră și te va încuraja.

Te va învață să te ferești de emoțiile distructive și să te lași călăuzit de principii budiste fundamentale. Scrisă cu umor și cu o abordare pragmatică, este un ghid spiritual esențial pentru viață de zi cu zi.

Dalai Lama – Cartea Înțelepciunii

Cumpără cartea de AICI!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!