Invitatie pentru bloggerii de carte la concursul editurii ALL: OTTO WITTE PRESEDINTE!

COPERTA Nicoll - Daca citesti astaScriitorul scotian Andrew Nicoll, autorul romanului “A fost odată ca niciodată” va fi prezent anul acesta la Tîrgul de Carte Gaudeamus, pe 22 noiembrie, unde va prezenta ultimul său roman “Dacă citesti asta, înseamnă că am murit”, apărut la editura ALLFA, în 2013.

Pentru promovarea acestei cărți, editura ALL a inițiat o campanie dedicată lui Otto Witte, personajul principal al romanului lui Nicoll, provocînd bloggerii să participe la un concurs de instalare a lui Otto în funcția de Președinte. Idee mai mult decît inspirată în contextul în care țara noastră se află în plin proces electoral. Sîmbătă, 15 noiembrie, este ultima zi de înscrieri în concurs, așa că toți cei care vor să cîștige premii mai mult decît îmbietoare, sunt invitați să-și pună mintea la contribuție pentru a-i creiona lui Otto Witte un discurs cîștigător.

OTTO WITTE PREȘEDINTE!

Afis Nicoll v2.cdrDupă ce a fost 5 zile regale Albaniei, acum vrea să fie 5 ani președintele României. Otto Witte s-a calificat în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Ca să ajungă la partea lui preferată, cu urale și aplauze, mai are de susținut un discurs prin care să-i convingă pe concetățenii noștri că merită cu vârf și îndesat să ocupe prima funcție în stat.

Fii tu consilierul lui Otto Witte și scrie un discurs senzațional!

Publică discursul într-un articol pe blogul tău, cu mențiunea obligatorie: „Acest discurs face parte din Campania inspirată de romanul Dacă citești asta înseamnă că am murit. Autorul Andrew Nicoll va fi prezent la Târgul de carte Gaudeamus pe 22 noiembrie.

Postează până pe 15 noiembrie(inclusiv) link-ul cu articolul pe Grupul de Facebook vALLuntar www.facebook.com/groups/valluntar/ cu sloganul „Otto Witte Președinte!”.

Autorul celui mai bun discurs va cîștiga:

MANDATUL DE 1 AN DE PREȘEDINTE PE STRADA FICȚIUNII

și va primi:

–          Toate aparițiile din colecția Strada Ficțiunii din perioada 15 noiembrie 2014 – 15 noiembrie 2015

–          coduri de reduceri pe site-ul www.all.ro pentru cititorii blogului său

–          și posibilitatea de a-l cunoaste și intervieva pe Andrew Nicoll, creatorul lui Otto Witte

Afis Nicoll v2.cdrCâștigătorul va fi ales de echipa de comunicare a Editurii ALL și va fi anunțat pe data de 19 noiembrie.

Surse de inspirație

Pe www.allcafe.ro vei găsi sursele de inspirație de care ai nevoie:

– interviul cu gura pâna la urechi: http://allcafe.ro/blog/otto-wite-presedinte-in-plina-campanie-electorala/

– interviul pus pe fapte mari: http://allcafe.ro/blog/otto-witte-presedinte-pardon-rege/

Poți trișa urmărind și pagina www.facebook.com/editura.all.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!