La Libraria Bastilia, lansare si proiectie: DVD Sahia Film in premiera si alte 4 documentare marca OWR

Lansare si proiectie: DVD Sahia Film in premiera si alte 4 documentare marca OWR

6210Marți, 10 februarie, ora 18.30, One World Romania vă invită la librăria Bastilia la lansarea a cinci noi DVD-uri din colecția celor mai reprezentative documentare ai ultimilor ani.
Starul acestei lansări este un DVD ce adună laolaltă filme produse la Studioul Cinematografic Sahia FIlm. Studioul Alexandru Sahia a fost „fabrica de realitate” a României socialiste. La 25 de ani de la colapsul regimului comunist, acesta este primul DVD ce redescoperă producţia studioului –  SAHIA VINTAGE I: Documentar, ideologie, viață. Este volumul I, pentru că echipa OWR promite că vor mai urma și altele.
Lansarea vine însoțită de o proiecție specială – două scurtmetraje produse la Sahia: – Pe unde-am fost și-am colindat (regia Laurențiu Damian, 1982) – Va veni o zi (regia Copel Moscu, 1985/1990)
Celelalte 4 DVD-uri a căror lansare o sărbătorim sunt: Here Be Dragons (câştigătorul premiului OWR 2014), Ai Weiwei: Never SorryMy Perestroika și Byeway / Autostrada.

Intrarea la eveniment este liberă.

DVD-urile pot fi pre-comandate la librăria noastră până pe 10 februarie, cu o reducere atrăgătoare de 20%, la care OWR adaugă drept cadou un tricou de festival. Le puteți ridica apoi tot de la librărie, în cadrul lansării, marți, 10 februarie, de la ora 18:30.

 

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!