Miine, pe carticusuflet.ro, un interviu cu Alex Dima despre lectura, carti, copilarie, dar si despre temeri, asteptari si bucurii.

IMG_2865_resizePe Alex Dima cei mai multi il stiu de la televizor, de la emisiunea “Romania, te iubesc!”, difuzata in fiecare duminica dupa-amiaza de ProTV. E jurnalistul fara teama sa ia autoritatile la bani marunti, sa ceara socoteala celor care se joaca cu drepturile noastre, “haiducul” din padurile patriei care se lupta sa le salveze de la taiere si pe noi de la dezastru, e omul care infrunta zapada si frigul, caldura si canicula pentru a-si face meseria ca la carte. Fara greseala, fara cusur. Si tot asa isi duce la implinire si menirea de tata, de parinte al unei fetite care pare sa fi strins in trupusorul ei toata dragalasenia si candoarea lumii. Pune in cresterea si educarea ei tot harul cu care l-a inzestrat Dumnezeu si sadeste in acest copil modestia, buna crestere, prietenia si bucuria nedisimulata. De unde o mai avea atita putere sa faca asta – dupa mii de kilometri parcursi, dupa sute de ore petrecute in montaj, dupa zile intregi traite laolalta cu oamenii inzapeziti, dupa zile si dimineti care l-au prins citind materiale de documentare kilometrice – numai el stie! Si tot numai el stie cum face sa ramina un camarad de nadejde, un personaj simpatic, glumet si saritor, ce se aprinde usor si se consuma arzind. Cu siguranta, copilaria modesta, dar fericita, bunica – icoana lui, provocarile asternute de soarta, meseria, prietenii de alaturi, toate acestea l-au facut sa fie ceea ce este astazi: un om de isprava!

Cititi miine pe www.carticusuflet.ro, un interviu cu Alex Dima despre lectura, carti, copilarie, dar si despre temeri, asteptari si bucurii. Veti descoperi un personaj mai mult decit savuros, sincer si sensibil inzestrat cu calitati dintre cele mai nobile.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!