Pharrell se apuca de scris carti pentru copii

Pharrell s-a apucat de scris cărți pentru copii

pharrell1Pharrell, cîntărețul care a creat o adevărată isterie pe glob cu al său cîntec, Happy, s-a apucat de scris cărți pentru copii. Deși „scris” e puțin cam mult spus, ei bine, Pharrell a ajuns la o întelegere cu editura Penguin Young Readers pentru publicarea a patru cărti. Prima dintre ele va fi o carte cu multe fotografii inspirate chiar de celebrul hit „Happy” și va apărea pe 22 septembrie, anul acesta. Cartea va conține fotografii ale copiilor din toate culturile lumii, celebrand fiecare în felul său caracteristic fericirea. Cum imaginile ocupă cea mai mare parte dintr-o pagină, ceea ce va avea Pharrell de scris va fi un text minor, ceea ce nu ar trebui să-i dea prea mari bătăi de cap simpaticului cîntăreț.

Cartea va apărea într-un tiraj initial de 250.000 de exemplare și, conform declaratiei lui Don Weisberg, directorul editurii Penguin Young Readers, mesajul lui Pharrell este unul inspirational și se referă la cît de important este fiecare individ în parte și, mai ales, de ce întotdeauna e bine să scoatem la iveală tot ceea ce avem noi mai bun. „Suntem mîndri să-l ajutăm pe Pharrell să împărtășească aceste idei copiilor”, s-a declarat încîntat Don Weisberg, directorul editurii.

S-a ocupat o vreme de producție și s-a dovedit a fi bun. Apoi a început să cînte și s-a dovedit bun și la asta. Pe urmă a început să poarte o pălărie mare si toata lumea a înnebunit pur și simplu. Așa că e cît se poate de logic ca Pharrell Williams să încerce să pună în practică tot ceea ce-i face plăcere, cu convingerea că de orice se va apuca se va transforma imediat într-un succes.

Acum i-a venit ideea să se apuce să scrie cărți pentru copii. Oare cu ce va mai surprinde pe viitor?

Sursa http://www.shortlist.com/entertainment/books/pharrell-to-become-childrens-author

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!