Salon du livre cu schimb de carti si colt de sales la Chez Elvire

 

half-2677-thumbSalon du livre cu schimb de carti si colt de sales la Chez Elvire

sâmbătă 30 august 2014 12:00 – duminică 31 august 2014 21:00

Sâmbătă și duminică (30-31 august) iubitorii de carte sunt invitați la Bistro Chez Elvire, în Bd. Dacia nr. 77, pentru un weekend literar cu proiecții de film, colț de sales și schimb de carte începând cu ora 12:00. Intrarea este liberă!

Librăria Bastilia și Librăria Humanitas din Fundul Curții vin în grădină cu selecții de carte pentru pasionații de lectură. Aceștia vor putea face schimb cu alți iubitori de carte, să găsească noi titluri pentru bibliotecile lor și să vizioneze filme la lăsatul serii.

Librăria Bastilia vă pregătește o selecție din tot ce se găsește mai bun în librăria Bastilia. Veți găsi și reduceri, cărți la 9 sau la 10 lei alese pe sprânceană, noutăți interesante, un raft de bandă desenată, unul de poezie, carte străină sau literatură pentru copii; pe scurt, literatură de calitate.

Oferta verii este cadoul oferit de Editura Humanitas cititorilor vara aceasta. Peste 300 de titluri atractive au preţuri noi, de vară, în două coduri: cod albastru – 7,99 19,99 şi 29,99 şi cod verde – 10 şi 15 lei.

Bistro Chez Elvire, situat în grădina Institutului Francez, în vecinătatea Cinematografului Elvire Popesco, e un spațiu cultural outdoor de întâlnire al oamenilor frumoși din București, al iubitorilor de film, de teatru, de cultură franceză și al celor care caută o alternativă la terasele aglomerate din centrul istoric al Bucureștiului. Continuând seria manifestărilor culturale de anul trecut, Chez Elvire găzduiește săptămânal proiecții de filme, piese de teatru în aer liber, târguri, pop-up shop-uri și alte eveniment speciale.

 

 

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!