Actorul Radu Gheorghe și invitații participă la lansarea cărții și audiobook-ului „Tata este gras” de Jim Gaffigan

12283165_1150748974953280_1929364592_nEditura ACT si Politon lansează cartea „Tata este gras” semnată de autorul Jim Gaffigan și audiobook-ul cu acelaș nume, înregistrat în lectura cunoscutului actor de teatru și film Radu Gheorghe. Evenimentul de lansare va avea loc pe data de 8 decembrie, începând cu orele 19:00 la Journey Pub (str. George Enescu, nr. 25) și va include un moment de stand-up susținut de actorul Radu Gheorghe și de invitații săi.

Volumul „Tata este gras” de Jim Gaffigan este un bestseller care s-a aflat în clasamentul New York Times timp de șaptespezece săptămâni, fiind totodată o carte de eseuri autobiografice inedită pentru peisajul non-ficțiunii americane. „Tata este gras” include o serie de confesiuni  oneste și hilare despre provocările cu care se confruntă părinții în procesul de creștere și educare a cinci copii mici. Jim Gaffigan este comic, scriitor și actor american, iar tonul în care a scris cartea este unul amuzant și captivant.  Audiobook-ul „Tata este gras” a fost înregistrat în studio-urile editurii ACT și Politon,în lectura plăcută a actorul Radu Gheorghe, având o durată de08:29:08.

„Jim Gaffigan a scris cartea “Tata este gras”, iar tatăl este chiar el.  Și cel care a făcut această afirmație, este unul dintre cei cinci copii ai lui.  Nimic neobișnuit, nimic nelalocul lui. Totuși, depinde unde te situezi. Se spune că, de cele mai multe ori, copiii spun adevărul. Și de cele mai multe ori, adevărul doare! Din punctul meu de vedere, afirmația “tata este gras” e un compliment pentru tata. Pentru că eu am o viziune plastică. Mă plasez în categoria omenilor care înțeleg arta și viața ca un tot unitar și indestructibil. Rubens și mai apoi Boterro au reușit să arate în lucrările lor frumusețea trupurilor “împlinite”. Mă alătur lor în a descoperi și admira frumusețea eliberată de efemera influentă a modei si adaug umila mea contribuție sonoră la o capodoperă care depășește sursa din care s-a inspirat, ajungând ca prin umor să atingă cele mai sensibile și ascunse sentimente și trăiri interumane. Vă invităm să participați la lansarea audiobook-ului “Tata este gras” de Jim Gaffigan”, a spus Radu Gheorghe, actor roman de teatru si film.

 

Despre ACT si Politon

Editura ACT și Politon lansează și promovează cărți și audiobook-uri de dezvoltare personală, meditație, spiritualitate și business recunoscute la nivel internațional. Printre autorii publicati se numară Dr. Wayne Dyer, Jack Canfield, Larry Winget, Marianne Williamson, James Altucher și alte nume arhicunoscute la nivel global. Editura ACT si Politon și-a început activitatea în 2014 și este specializată în producția de audiobook-uri de cea mai bună calitate, lansând totodată cele mai mari cărți audio în limba română.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!