Vara aste e cool sa fii CU BURTA PE CARTE!

Vara aste e cool să fii CU BURTA PE CARTE!

Carticusuflet.ro și editura Litera vă provoacă la concurs!

3 cartiFie că ești la mare sau la munte, la relaxare pe sezlong, la umbra unui brad sau la adăpostul unei umbreluțe, e cool să ai lîngă tine o prietenă inteligentă: cartea.

Și pentru că Vara asta e cool să fii cu BURTA PE CARTE fă-ti o poză cu cartea pe care o citești în vacanță, pe plajă, la munte sau la mare și încărc-o pe https://www.facebook.com/Carticusuflet. Poți cîstigă una dintre cele 3 cărți oferite în dar de editura Litera:

Fugara, de Alice Munro: http://www.litera.ro/index.php/fugara-alice-munro.html

Amprenta Omului, de Sebastian Faulks: http://www.litera.ro/index.php/amprenta-omului.html

Dieta cu sucuri naturale: http://www.litera.ro/index.php/dieta-cu-sucuri-naturale.html

Regulament:

Toate pozele care vor fi trimise pe https://www.facebook.com/Carticusuflet între 11-17 august le vor putea aduce participantilor șansa de a cîstiga prima din cele 3 cărți (Fugara, de Alice Munro:  http://www.litera.ro/index.php/fugara-alice-munro.html). În data de 18 august, toate pozele trimise în săptămîna precedenta vor fi strînse într-un album, iar cea mai simpatică dintre ele, poza care a adunat cele mai multe voturi va fi și cea cîștigătoare. Ea îi va aduce celui care a postat-o cea mai nouă aparitie editorială a autoarei Alice  Munroe.

 

Toate pozele care vor fi  trimise pe https://www.facebook.com/Carticusuflet între 18-24 august le vor putea aduce participanților șansa de a cîștiga cea de-a doua carte din cele 3 puse la dispoziție de editura Litera, Amprenta  Omului, de Sebastian Faulks:  http://www.litera.ro/index.php/amprenta-omului.html. În data de 25 august, toate pozele trimise în săptămîna precedentă vor fi  strînse într-un album, iar cea mai simpatică dintre ele, poza care a adunat cele mai multe voturi va fi și cea cîștigătoare. Ea ii va aduce celui care a postat-o un bestseller internațional.

 

Toate pozele care vor fi  trimise pe https://www.facebook.com/Carticusuflet    între 25-31 august le vor putea aduce participanților șansa de a cîștiga cea  de-a treia carte pusă la dispoziție de  editura Litera, Dieta cu sucuri naturale:       http://www.litera.ro/index.php/dieta-cu-sucuri-naturale.html.   În data de 1 septembrie, toate pozele trimise în săptămîna precedentă vor fi strînse într-un album, iar cea mai simpatică dintre ele, poza care a adunat cele mai multe voturi  va fi și cea cîstigătoare. Ea îi va aduce cîștigătorului o carte cu peste 100 de rețete delicioase de sucuri și alte băuturi, care vă vor ajuta să slăbiți mai ușor sau pur și simplu să vă simțiți plini de energie și vitalitate.

lt_coperta_fugara_c1

2175

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!