Cartea Fereasta – un cadou care Daruieste Viata

Cartea Fereastră – un cadou care Dăruieste Viata

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUnii oameni se nasc cu un scop precis, cu o menire, cu un dar. Unii dintre aceștia își dau seama repede de asta, altora le trebuie timp să vadă ceea ce e uneori pare cusut cu ață roșie. În opinia mea, Joe Popov (pe numele adevărat, Cristina Popov) s-a născut pentru a scrie cărți pentru copii. Ar putea scrie orice fel de cărți, dar cele pentru care este cu adevărat croită sînt cărțile pentru copii. E pus în ADN-ul ei și poate de aceea, le scrie și le imaginează cu ușurința cu care respiră. Pentru Joe Popov nu am decît cele mai depline sentimente de admirație; de la felul în care își crește cei doi copii, pînă la felul în care își organizează timpul, resursele, prioritățile. Nu am întîlnit pe nimeni în viața mea la care să fie atît de EVIDENT faptul că cei doi copii ai ei nu o împiedică să fie ea însăși, că nu o fac să renunțe la nimic din ceea ce ar vrea să fie, că nu au fost niciodată un „obstacol” în
fața planurilor ei, a distracției, a lucrurilor pe care a visat cîndva să le facă numai pentru ea. În tot ceea ce face, Joe e AUTENTICĂ, nu vrea să pară niciodată ceea ce nu este, iar lucrurile astea se văd în tot ceea ce face.

Tocmai de aceea, am primit cu cea mai mare bucurie vestea scrierii unei cărticele, o poveste despre o bijuterie care mai presus de orice, împlinește visuri și deschide ferestre care de cele mai multe ori din diferite motive rămîn inchise.

Credem ca nicicînd nu ești mai fericit decît atunci cînd dăruiești, cînd te gîndești la dorințele și la visurile celuilalt și îl ajuti să și le împlinească. Așa s-a născut darul care dăruiește, un cadou  care să-l facă să se simtă special și pe cel care îl dăruiește, și pe cel care iî primește.

Chiar dacă a trecut Crăciunul, cadoul poate aduce oricînd bucurie unui prieten, partener, coleg sau chiar pentru tine.

http://www.daruiesteviata.ro/darul-tau-de-craciun-daruieste-viata/

OLYMPUS DIGITAL CAMERACartea Fereastră – este povestea unui băiețel care are o dorință: să deschidă o fereastră despre care ceilalți ii spun ca nu poate fi deschisa. Doctorul care îl ingrijește inventează un joc: îi dăruiește o brățară pe care îl roagă să o poarte pînă cînd își va îndeplini visul, apoi s-o dea mai departe altcuiva. Crezînd, luptînd, perseverînd, baiețelul reușește imposibilul, descoperind miracolul încrederii în sine și în ceilalți.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABratara – Jocul doctorului devine real: la finalul cărții, cititorul găseste brățara, cu un mesaj care îl îndeamnă să o poarte pînă cînd reușește să își îndeplinească un vis. Brățara este cu adevărat magică pentru că îi amintește celui care o poartă să facă ceva, oricît de mic, pentru a-și îndeplini visul.

7.fereastra_v1-copy-480x480Un moment unic – Este momentul în care cel care îl primește se gîndește pentru o clipă la dorințele lui și la ce ar putea face să le îndeplinească. E momentul care transformă bilanțul clasic de sfîrsit de an într-o acțiune constructivă: voi purta bratara pînă cînd voi reuși. E momentul îin care realizezi că e atît de simplu să-ți pese de tine și de ceilalți.

Bucuria de a dărui -Toate fondurile strînse din comercializarea acestui dar vor fi folosite în proiectele inițiate de Asociatia Dăruiește Viața. Alegînd să cumperi acest dar investești în fericirea altora, devenind partener la bursadefericire.ro.


Pret pachet: 150 lei

Trimiteti comanda pe  contact@daruiesteviata.ro, însoțită de dovada plătii în contul asociatiei, adresa de livrare, numele destinatarului si numarul de telefon.

DARUIESTE  VIATA
Cod fiscal: 30563375

IBAN: RO 08 INGB 0000 9999 0317 5286

Banca: ING Bank, sucursala Bucuresti

Pentru eventuale nelamuriri: 0722 66 32 37

Credit foto: Alexandra Sandu

Fereastra: Autor Cristina Popov , Ilustratii: Gabi Popov, DTP: Roxana Sigalas

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!