Cum să îți transformi casa într-un loc ideal pentru citit

reduceri casa black friday

Reducerile de Black Friday reprezintă momentul idel pentru a-ți transforma camera într-un loc cozy, confortabil, în care să îți petreci serile citind.

Un fotoliu confortabil, o cană de ceai, câteva lumânări parfumate și o carte bună, sunt doar câteva dintre obiectele de care ai nevoie pentru a transforma acest moment într-unul cu adevărat magic.

  1. Set de draperii Pile of Books
Set draperii Pile Of Books

Draperiile au un desen jucăus, care va anima întreaga cameră. Poți găsi draperiile pe vivre.ro, AICI!

2. Lampă Lumio Walnut

Lampă Lumio Walnut

Lumio este o lampă dinamică, multifuncțională, deghizată sub forma unei cărți. Lumio se deschide la 360 de grade și vine însoțită de un încărcător micro-USB portocaliu, cabluri magnetice din lemn pentru montare și o frumoasă curea de piele pentru agățare.Lampa este alimentată de o baterie reîncărcabilă lithium ion care oferă autonomie de până la 8 ore, cu utilizare continuă. Poate fi încărcat cu ușurință prin micro USB de la orice încărcător USB.și poate fi utilizată în timpul acestui proces. Corpul lămpii este realizat 100% din DuPont™ Tyvek® reciclat, un material ușor, dur și rezistent la apă. O poți achiziționa de AICI!

3. Etajeră pentru cărți

etajera carti black friday
Etajeră pentru cărți

Etajera din lemn de pal nu este doar o bună alegere pentru cărțile tale „vedetă”, la care ții cel mai mult și pe care vrei să le ai mereu la îndemână, ci și un produs de mobilier simplu și elegant, cu un design cât se poate de inovativ. În plus, pe cât de puțin spațiu ocupă pe atât este de încăpător. Poti comanda etajera de AICI!

4. Set 2 suporturi pentru carti

set suport carti
Set 2 suporturi pentru carți

Aceast suport pentru cărți este simplu de montat pe perete și poate suștine câteva dintre cărțile tale preferate. Comanda suportul de AICI!

5. Fotoliu Fly Left Red

fotoliu pentru citit
Fotoliu Fly Left Red

Fotoliul Fly Left red este o piesă de mobilier statement, care poate da viață și culoare chiar și celei mai simple camera. Este comod, spațios, numai bun să te afunzi în el, cu o carte în mână și o ceașcă de acei alături, după o zi obositoare. Comandă fotoliul de AICI!

6. Set 2 suporturi pentru cărți Meow

suport carti pisici
Set 2 suporturi pentru cărți Meow

Nu contează dacă ești iubitor de câini sau pisici, important e să fii iubitor de cărți. Așa că am pregătit pentru tine o idee de suport care să le susțină și să le pună totodată în evidență. Poți comanda suportul pentru cărți Meow de AICI!

7. Fotoliu Irina Navy Blue

Fotoliu Irina Navy Blue
Fotoliu Irina Navy Blue

Produsul este conceput și proiectat în Paris de echipa de la Jalouse Maison, este foarte confortabil și asigura o poziție ergonomică a corpului.
Șezutul este prevăzut cu benzi elastice și este conceput pentru a ajută persoanele cu probleme de spate.
Tapițeria este moale, de calitate superioară și cu proprietate “easy care”.
Tapițeria este foarte ușor de curățat și își păstrează culoarea timp îndelungat.
Toate produsele sunt testate de 12 profesioniști în peste 30 de controale ale calității pentru a asigura o durabilitate mare și un confort sporit. Poți comanda fotoliul de AICI!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!