De ziua Internationala a Cartii va arat in premiera coperta primului meu roman, “Vina”

De Ziua Internațională a Cărții vă arăt coperta cărtii “Vina”

coperta carte VINA micNu întâmplător am ales această zi pentru a vă arăta coperta primului meu roman, „Vina”, care va apărea în curând la editura Trei. Astăzi, 23 aprilie, de Ziua Internațională a Cărții, când celebrăm cartea și scriitorii, vreau să împart cu voi bucuria deplină pe care o simt acum când cartea mea a plecat la tipar și urmează să se prezinte în curând în fața cititorilor ei în straie frumoase, potrivite cu tot conținutul ei.

În această zi specială vă fac o confesiune: pentru mine, paginile cărților sunt ca foșnetul hainelor în care mă învălui, semnul întrebării, semnul mirării și punctele de suspensie sunt gândurile, zbaterile, confruntările cu mine și cu lumea, iar virgulele nu sunt altceva decât tremurul genelor atunci când sunt emoționată. Uneori simt că am literele impregnate-n piele și toate poveștile viețuiesc înăuntrul meu. Scrisul și cărțile sunt parte din mine, iar eu fără ele nu sunt nimic din ceea ce pot fi.

În acest context aș vrea să cântăriți tot demersul meu livresc și astfel veți putea înțelege mai bine persoana din spatele poveștii căreia am hotărât să-i dau viață.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!