Editura Litera lanseaza seria Cartea cu jucarie!

Editura Litera lansează seria Carte cu jucărie!

Macheta insert Carte + JucarieMiercuri, 13 august 2014,  Editura Litera lansează cele mai frumoase cărți cu jucării pentru copii.

Seria Carte cu jucărie este ideală pentru copiii cu vârsta de peste trei ani pentru că îi familiarizează pe cei mici cu diverse mijloace de transport într-un mod educativ şi totodată amuzant – fiecare carte conţine o poveste în versuri şi o jucărie colorată, astfel încât copiii să se distreze în timp ce învaţă caracteristicile diferitelor maşini, aparate de zbor şi utilaje, dar şi diferenţele dintre acestea.

Titlurile care se vor găsi la toate chioșcurile de presă, exclusiv cu ziarul Libertatea, la prețul de doar 18.99 de lei sunt: Camionul, Mașinuța cabriolet, Avionul, Elicopterul, Jeppul și Mașinuța de curse. Fiecare carte în parte conține și o jucărie ilustrând personajul principal al volumului.

* * *

Litera aniversează 25 de ani de existență!

În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. Se împlinesc, așadar, anul acesta, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat peste 4 000 de titluri, într-un tiraj total de aproape 46 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte. Îți mulțumim că ne ești alături, și te invităm să ne însoțești, și de acum înainte, în călătoria noastră printre cărți, idei și cuvinte.

Litera – Un sfert de secol de cărți!

 

 

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!