Lansare de carte la Carturesti Carusel: “16 poezii de iubire pe care mi le-as fi scris mie daca as fi fost tu”, de Iv cel Naiv

10377606_1014673235213738_8801874140007230601_nJoi, 26 februarie, de la ora 19:30, Editura Vellant lansează cel de-al patrulea volum semnat de Iv cel naiv, poetul online anonim, și ilustrat de Vali Petridean.

Iv cel naiv dorește să-și păstreze și de această dată anonimatul, așa că nici acum nu se va arăta la propria lansare. Vor vorbi însă despre poezia lui în cadrul unui scurt poetic performance intitulat O jumătate de oră de naivitate Ana-Maria Carablais, Adriana Moca, Anda Saltelechi, Dana Voicu, Teodora Calagiu Garofil, și Liviu Cheloiu.*

Sunteți așteptați la Cărturești Carusel, pe Lipscani, 55, la o întâlnire cu lumea lui Iv, văzută prin ochii unor actori îndrăgostiți de poezie.

Cartea care se lansează, intitulată „16 poezii de iubire pe care mi le-aş fi scris mie dacă aş fi fost tu”, este un volum care se citeşte în doi. Sau, cum au numit-o autorii, o „carte de citit cap în cap.” Noul volum al lui Iv cel Naiv este o dovadă în plus că poezia aduce îndrăgostiţii împreună. Fiecare dintre cele 16 poeme este tipărit astfel încât să poată fi citit în acelaşi timp de o pereche de îndrăgostiţi.

Incluse în cel de-al patrulea volum semnat de Iv cel Naiv şi ilustrat de Vali Petridean, cele 16 poezii ar putea fi 16 prilejuri de apropiere după o ceartă furtunoasă; sau 16 momente ale îndrăgostiților în aglomeraţia de la metrou; sau 16 dovezi că, oricât de complicată e iubirea, poezia o poate face limpede preţ de câteva versuri.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!