Laura Anton: “Sunt regizorul fiecarei carti pe care o citesc”

Intervievează vedete, scrie despre ele și în general, scrie despre ce fac ații. Astăzi, Laura Stefania Anton (de la radardemedia.ro) schimbă registrul și scrie despre ea, despre ceea ce-i place ei să facă, să citească și să scrie. Mi-a trimis gîndurile ei despre cărți. În unele m-am regăsit și eu. In unele, probabil o să vă regăsiți și voi. Enjoy! 🙂

627922c96f68ca0e978f0226a36ef952Cartea este precum o femeie care trebuie cucerită. Ea se destăinuie ușor-ușor, doar dacă vrei să o descoperi. La prima vedere, vezi doar titlul care poate să îți suscite interesul sau nu. Dar aparențele înșală, așa că e păcat să judeci o carte doar după titlu. Din momentul în care ai acceptat invitația la lectură, e ca și cum ai încerca să seduci o potențială parteneră.

Fiecare carte are partea sa în sufletul nostru, la fel ca fiecare persoană dragă din viața noastră. A citi înseamnă a trăi… A trăi mii de povești, a putea fi orice personaj îți dorești…

Îmi place să savurez fiecare moment dintr-o carte pe care mi-l pun singură în scenă. Sunt regizorul fiecărei cărți pe care o citesc.

Gândurile, speranțele, bucuriile sau tristețile mele le-am regăsit în cărțile ce mi-au trecut prin mâini. M-am regăsit și m-am bucurat.

untitled”Grace de Monaco” a lui Jean Des Cars este o carte pe care am citit-o recent și care mi-a rămas în suflet. Blonda glacială cu caracter de fier e pur și simplu un personaj pe care nu ai cum să nu-l iubești.

Vedetă de Hollywood și prințesă de Monaco, Grace se face plăcută prin eleganța și farmecul pe care îl degajă. ”Alteța de Frigider”, cum a numit-o Brigitte Bardot, suscită interesul tocmai prin misterul de care este înconjurată tot timpul.

De la începutul carierei sale,  vocea neplăcută, aproape nazală, o ținea pe loc.

”Avea un atu fantastic: lăsa permanent impresia că trebuie ajutată. Prima dată când am văzut-o, am crezut că e în suferință, dar am sfârșit prin a realiza că e la fel de îndurerată ca un tanc Patton.”, nota Don Richardson, profesorul și prima iubire a prințesei.

De la viața de actriță, de la platouri, camere, Grace va trece la palat, la paparazzi și la o continuă hărțuire mediatică. Plus că independența sa va avea de suferit…

Vă las însă pe voi să descoperiți ”dulcele trandafir irlandez”… Asta dacă nu l-ați descoperit deja.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!