Litera lanseaza pe DVD colectia Filme de Aur din cinematografia rusa

Litera lansează pe DVD colecția Filme de Aur din cinematografia rusă, împreună cu ziarul Adevărul

1 Anna Karenina 3DÎncepând de luni, 3 noiembrie, Litera aduce în premieră pe DVD colecția Filme de Aur din cinematografia rusă. Anna Karenina, Dramă la vânătoare, Zboară cocorii și Tigrul alb sunt filmele de excepție Mosfilm care vor apărea la toate chioșcurile de ziare, împreună cu ziarul Adevărul, în fiecare luni, la prețul de 14,99 lei.

2 Drama la vanatoare 3DAnna Karenina (dramă, romantic, 1967), cea mai bună ecranizare a unei capodopere clasice, apare pe DVD în două părți, pe 3 noiembrie.

Dramă la vânătoare (dramă, istoric, romantic, 1978), nominalizat la Marele Premiu al Festivalului Internațional de Film de la Cannes – Palm d’Or 1978, apare pe 10 noiembrie.

3 Zboara cocorii 3DZboară cocorii (dramă, romantic, 1957) a câștigat Marele Premiu al Festivalului Internațional de Film de la Cannes – Palm d’Or 1958 și a fost nominalizat la premiile BAFTA 1959 pentru cel mai bun film și pentru cea mai bună actriță străină. Apare pe 17 noiembrie.

4 Tigrul alb 3DTigrul alb (acțiune, fantastic, 2012), nominalizat la Oscar 2013 pentru cel mai bun film străin, apare pe 24 noiembrie.

* * *

Litera aniversează 25 de ani de existență!

În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. Se împlinesc, așadar, anul acesta, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore,  Litera a editat peste 4 000 de titluri, într-un tiraj total de aproape 46 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte. Îți mulțumim că ne ești alături, și te invităm să ne însoțești, și de acum înainte, în călătoria noastră printre cărți, idei și cuvinte.

Litera – Un sfert de secol de cărți!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!