Litera Mica devine Editura lui Mos Craciun

Litera Mică devine Editura lui Moș Crăciun

 unnamed            În perioada 16-22 decembrie, Litera Mică devine Editura lui Moș Crăciun și le trimite copiilor în dar cărțile mult dorite. Copiii, cu vârsta cuprinsă între 3 și 10 ani, pot fi înscriși de către părinții lor pe aplicația de pe pagina de Facebook Litera Mică. Părinții completează titlurile celor mai îndrăgite trei cărți ale celor mici, iar Moș Crăciun îi va suna pe copii și le va trimite una dintre cărți acasă, în dar de sărbători.

Micuții cititori pot alege cărți din colecțiile Disney, Biblioteca pentru toți copiii, Povești și basme, Carte de colorat, Carte pe carton , Carte cu autocolante sau Cărți puzzle.

Cele mai căutate cărți pentru copii din perioada sărbătorilor de iarnă sunt Regatul de gheață. Crăciunul cu Anna și ElsaPomul Crăciunului, Marea carte a Crăciunului, Povești de iarnă, În așteptarea lui Moș Crăciun, Mica sirenă în căutarea darurilor. Aurora și surprizele Crăciunului (cu audiobook), Cenușăreasa la petrecerea Crăciunului. Tiana și magia sărbătorilor (cu audiobook).

Litera Mică îi invită pe toți prietenii săi ca de Crăciun să fie mai buni și mai… cititori!

Regulamentul campaniei Editura lui Moș Crăciun este disponibil pe www.litera.ro/concursuri.

 

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!