“Ramai la masa?”, prima carte de bucate semnata de Laura Cosoi

“Rămâi la masă?”, prima carte de bucate semnată de Laura Cosoi

IMG_20140226_141022_resizeLaura Cosoi lanseaza pe 5 martie prima ei carte de bucate. Volumul “Rămâi la masă? Reţete de suflet pentru cei dragi” este un jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate reţete sănătoase pe care Laura Cosoi le îndrăgeşte – feluri de mâncare pe care le prepară adesea, spre deliciul familiei şi al prietenilor de suflet. Cartea poate fi deja precomandată pe site-ul editurii Curtea Veche și începând cu 5 martie poate fi găsită în librăriile din toată țara.

“Există momente în viaţă când timpul merită să se oprească în loc. Masa cu cei dragi este unul dintre ele, aşa că am adunat în această carte reţete sănătoase şi gustoase pe care eu le gătesc pentru familia şi prietenii mei.”, declara Laura Cosoi care a participat acum cateva luni si in show-ul culinar MasterChef – Proba celebritatii, de la Pro Tv unde a cucerit chefii emisiunii, dar si telespectatorii cu retetele ei.

Cunoscuta actriță și vedetă TV, apreciată pentru stilul de viață echilibrat bazat pe o alimentație sănătoasă, dans și sport, dorește să împărtășeascăRamai la masa_Coperta1_resize publicului pasiunea sa pentru gătit și trucurile personale care fac ca fiecare zi să fie frumoasă și sănătoasă.

Reţetele din carte sunt uşor de pregătit, rapide şi pline de ingrediente sănătoase. De la supe şi aperitive până la salate şi deserturi, luăm parte la o incursiune în lumea culinară a unei vedete – a cărei intenţie, după cum ea însăşi mărturiseşte, este de a destăinui o frântură din universul ei, din modul în care îşi petrece timpul liber, din ceea ce doreşte să împartă cu toţi cei dragi. Astfel, dincolo de o carte de bucate, Laura Cosoi oferă în dar admiratorilor ei o mostră a stilului său de viaţă, o exprimare a bucuriei nu doar de a te hrăni echilibrat, ci şi de a trăi armonios, cu pasiune şi iubire.

Volumul este inclus în colecția Să fii sănătos de la Curtea Veche Publishing.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!