9ffca336ec81c6af9640d4b68b17da04Scrie si tu!

In primul rind vreau sa multumesc tuturor celor ce vor scrie aici, tuturor celor care au acceptat deja invitatia mea si tuturor celor ce o vor accepta in viitor. Cum spuneam si in prezentarea site-ului, acesta este un loc de intilnire al iubitorilor de lectura, al tuturor celor ce vor sa impartaseasca cu ceilalti impresii, pareri, trairi legate de cartile pe care le-au citit, le-au placut si despre care vor sa afle si altii.

Oricine e binevenit sa scrie, in stilul lui, oricit de mult sau de putin, in orice forma ii este la indemina. “Carti cu suflet” nu se vrea a fi un site academic – Doamne, fereste! – nu vrem sa concuram nici pe departe cu Dilema veche J, ci doar sa ne bucuram unii de lecturile altora. Probabil ca si voi v-ati confruntat in ultimul timp cu o decizie deloc usor de luat, aceea de a cumpara o carte noua, de a alege din multitudinea cartilor de pe rafturile doldora, una care sa va placa, sa va miste, sa va supuna, sa va faca sa uitati de voi, sa nu va lase sa o scapati din mina, si  sa va faca sa traiti prin personajele ei ca si cind fi acolo. Si-atunci e mai mult decit binevenita recomandarea unui prieten!

“Cantitatea te demobilizeaza” – spune dl. Andrei Plesu in  “Despre frumusetea uitata a  vietii”.“…Multimea cartilor provoaca, necesarmente, criza criteriilor. E din ce in ce mai greu sa alegi, sa te orientezi, sa desparti apele: devii fie un consumator lacom si decerebrat, fie umbra, inactuala, a propriilor idiosincrazii”.

Haideti sa ne ajutam unii pe altii sa facem alegerile cele mai bune, sa nu lasam sa treaca pe linga noi carti care ne pot face mai frumosi, mai deschisi, mai sinceri si mai bogati!

Va multumesc si va invit sa scrieti fara pic de rezerve sau de teama pe camic7@gmail.com. Va vom fi mai mult decit recunoscatori!

 

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!