Seara de poezie cu Ozana Barabancea

Ozana Barabancea recită poezie pentru prima dată pe o scenă

10675735_10152681381948718_6858794268624026782_n“Astăzi e ziua mea” este spectacolul de muzică și poezie pe care Ozana Barabancea îl va susține marți, 9 decembrie, de la ora 20.00, la Teatrul Elisabeta. Cu acest prilej, artista pe care telespectatorii Antenei 1 o pot vedea în fecare seară de sâmbătă, în postura de jurat al show-ului “Te cunosc de undeva!”, va recita poezii în public, pentru prima oară.

“Astăzi e ziua mea” este povestea colaborării dintre artista de folclor Nicoleta Voicu și Ozana Barabancea Amândouă iubesc cuvântul și astfel s-a născut acest CD de poezie în lectura Ozanei Barabancea.

Este pentru prima oară când recit poezie pe o scenă. M-am îndrăgostit de slovele Nicoletei din prima clipă și mi-am dorit să-i recit poeziile. Pe Nicoleta Voicu am cunoscut-o acum șase luni, la un festival de film istoric de la Râșnov. Și ne-am plăcut din prima”, povestește Ozana. Artista este încântată de faptul că va recita poezie pentru că, spune ea, iubește poezia de când se știe, poeții săi preferați fiind Ion Minulescu, Lucian Blaga și Marin Sorescu.

Cu ocazia acestui spectacol, Ozana Barabancea și cei mai talentați elevi ai săi vor susține și un concert de colinde.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!