Smiley: “Jocul inseamna copilarie, inventivitate, naivitate, vis, imaginatie, jocul inseamna lipsa de griji, de asta cred ca e important sa nu uitam sa ne jucam, sa nu uitam de noi!”

smiley_031_resizeNu stiu daca si voi aveti aceeasi impresie, dar eu, in ultimul timp, am senzatia ca oriunde ma uit dau de Smiley. Il vad la TV, in reviste, in ziare, in reclame, ma priveste din vitrine, de pe afise, parca de peste tot rasare Smiley. E omniprezent. Cind mai vine si pe la noi la birou, mi se pare deja ca il stiu mult mai bine decit o fac de fapt. Le spun tuturor cit de misto e Smiley, ce om sincer, cald si bun e, ce prieten adevarat. Dar stiti ceva, faptul ca-l vad peste tot, chiar nu ma deranjeaza. Sint unii oameni care simti ca te sufoca cu prezenta lor, nu acesta este insa si cazul lui Smiley al carui zimbet chiar te binedispune si-ti face ziua mai frumoasa. Smiley, a carui vorba domoala te indeamna la prietenie si conversatie adevarata. Smiley, omul cu adevarat bun pe care-l poti citi dintr-o suflare. Pentru ca da, tot ceea ce spun prietenilor despre el e cit se poate de adevarat.

Tu esti exemplul ca daca iti doresti cu adevarat ceva, daca esti serios si te tii de treaba, iti si iese. Cum ai reusit sa faci lucrul asta?

Smiley: Nu am vrut sa fiu un exemplu. Am urmarit ceea ce mi-am dorit sa fac si am facut exact ceea ce am simtit, am respectat intotdeauna oamenii cu care am lucrat si, cel mai important, am avut tot timpul o echipa alaturi de mine. In spatele unui om de succes daca nu exista o femeie de succes, exista o echipa de succes.

Esti un tinar model pentru toata generatia ta. Muncesti pe rupte si esti foarte serios in tot ceea ce faci. Crezi ca poti reusi in viata altfel?

Smiley: Eu nu mi-am droit sa fiu model. Fac ce imi place mie si ce cred ca e bine. Exista o gramada de posibilitati ca sa reusesti in viata, depinde ce inseamna pentru fiecare sa reusesti. Succesul il privim din diverse puncte de vedere. Succesul in viata poate sa insemne sa creezi ceva frumos, sa devii faimos, sa faci multi bani sau pur si simplu sa fii fericit.

 

Detii Casa de Productie Ha Ha Ha Production. Asta inseamna ca ai o mare responsabilitate fata de oamenii care lucreaza pentru tine.

Smiley: Oamenii de la Hahaha Production lucreaza pentru ei, nu pentru mine. Sunt oameni talentati, inteligenti, creativi, care vor sa faca ceea ce le place in viata. Eu doar am dezvoltat impreuna cu ei o platforma pe care ei sa poata creste, o platforma pe care o imbunatatim tot timpul. Hahaha Production creste odata cu oamenii ei.

Care este persoana/care sint persoanele cele mai dragi din viata ta?

Smiley: Familia si prietenii.

Spuneai intr-un interviu ca esti un mare cosumator de filme. Esti si un mare consumator de lectura?smiley_495_resize

Smiley: N-as putea sa spun ca citesc in aceeasi masura pentru ca nu am atata timp la dispozitie, dar citesc in general ce ma intereseaza.

Citesti multe materiale despre productie, marketing, management. Te ajuta toate aceste lucruri sa intelegi mai bine lumea artistica si din punct de vedere al managementului?

Smiley: Da, citesc multe carti de specialitate. Invat in fiecare zi si sunt foarte atent la ce se intampla in jurul meu, nu doar din punct de vedere muzical. Cand lucrezi intr-un domeniu e foarte important sa fii foarte bine informat pentru ca asta te ajuta sa evoluezi.

Care este cartea ta de suflet?

Smiley: Mi-e greu sa spun ca am o carte de suflet. In copilarie eram fascinat de colectia lui Jules Vernes J

smiley_430_resizeAi au autor care iti place mai mult decit oricare altul?

Smiley: Nu, pentru ca in fiecare autor gasesc cate ceva ce-mi place, ceva ce e numai al lui.

Ce trebuie sa aiba o carte ca sa nu o mai lasi din mina?

Smiley: In primul rand trebuie sa aiba un titlu bun ca sa ma atraga, sa ma faca curios. Imi plac cartile care au abordari noi, care imi starnesc imaginatia.

Ai un gen de carte anume care-ti place?

Smiley: Imi plac cartile spirituale, care vorbesc despre partea nevazuta a lucrurilor.

Pe ce pui cel mai mult pret?

Pe dragoste si onestitate.

Cel mai mult in copilarie iti placea sa te joci. In cintecele tale spui, de asemenea, ca n-ai vrea sa uiti/sa incetezi niciodata sa te joci. Ce consideri ca aduce bun jocul in viata fiecarui om? De ce nu trebuie sa pierdem partea ludica din noi?

1962756_10152253099252332_1618334438_n_resizeEsti un prieten de nadejde. Ce inseamna pentru tine prietenia?

Smiley: Inseamna dragoste, comunicare, incredere…ce aduni mai frumos intr-o viata J

Spuneai, de asemenea, intr-un interviu ca stii sa asculti. De ce? Iti face placere sa simti ca le esti de ajutor prietenilor?

Smiley: Ca stiu sa ascult inseamna ca inteleg ce este dincolo de cuvintele pe care le aud si inseamna ca in unele momente chiar daca doar asculti si nu spui nimic, reusesti sa ajuti.

Tie iti place sa povestesti, sa impartasesti lucruri cu prietenii?

Smiley: Imi place sa povestesc si sa impartasesc din experientele mele cu oamenii care imi sunt alaturi.

Iti place foarte mult sa calatoresti. Unde ti-ar placea sa mergi si nu ai ajuns inca?

Smiley: As vrea sa vad America de Sud, Africa…as vrea sa ajung si la Polul Nord, dar nu-mi place frigul J

Care este lucrul de care esti cel mai mindru?

Smiley: Cel mai mandru sunt ca am reusit sa fac ceea ce imi place si le place si altora ce fac eu.

Photo credit: https://www.facebook.com/smileyonline

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW ME HERE!